nl
eng
fr
d

 
 
Jouw Padi instructor exam > Wat als het nou niet lukt?

Wat als het nou niet lukt?

Tijdens het examen wordt je tijdens momentopnames getoetst op je kennis en vaardigheden. Ondanks je uitstekende voorbereiding kan het altijd gebeuren dat je minder scherp was als je dacht waardoor je zakt op onderdelen van het examen. Dat is vervelend, dat begrijpen we, maar om je gerust te stellen: op een aantal onderdelen is tijdens het examen een herkansing mogelijk.

 

Scoor je op één onderdeel van je theorie examen een onvoldoende, dan mag dat onderdeel tijdens het examen opnieuw gedaan worden. Dit herexamen vindt de volgende dag plaats zodat je je s’avonds opnieuw kunt voorbereiden.

 

Scoor je op je standards en procedures een onvoldoende, dan dien je op een volgend examen terug te komen voor het maken van een herexamen op zowel duiktheorie als standards en procedures. Let op, ga wel door met je examen en rond de overige onderdelen af. Je hebt voor deelname aan die onderdelen betaald en slaag je daarvoor, dan hoeven die niet opnieuw.

 

Mocht het geven van een theoriepresentatie niet uit de verf komen, dan mag deze dezelfde dag opnieuw gedaan worden. Het onderwerp van je herexamen staat reeds op je opdrachtformulier.

 

Mocht de zwembad presentatie een onvoldoende zijn, dan mag deze direct over gedaan worden. Het onderwerp van je herexamen staat reeds op je opdrachtformulier.

 

Mocht je tijdens je skill circuit één skill een onvoldoende halen, dan mag die over. Mocht er meer dan één skill onvoldoende zijn, dan mag het hele circuit over.

 

Mocht je rescue skill oefening 7 in het buitenwater niet goed zijn, dan doe je die ter plekke bij de examiner over.

 

Mislukt je buitenwater presentatie, dan zul je terug moeten komen op een volgend examen om zowel buitenwater als rescue over te doen.

 

Zoals je ziet biedt Padi je gelegenheid te over om je te kwalificeren als duikinstructeur mocht je onverhoopt door stress of examenvrees er niet uithalen wat je hoopte.

 

 
 
 
 
 

 

 
 

Padi Instructor examination alle informatie voor een succesvol Padi IE