nl
eng
fr
d

 
 
Jouw Padi instructor exam > Route beschrijvingen

Route beschrijvingen

Let op: door ingrijpend gewijzigde verkeerssituaties zijn veel navigatiesystemen niet up to date. Zorg ervoor dat je bij het benaderen van Eindhoven de borden goed in de gaten houdt en de hoofdweg A2/A67/A58/A50 wisselt voor de Randweg Eindhoven N2!! Doe je dat niet, dan mis je de benodigde afslag. Opletten dus.

 

Novotel Eindhoven                             zaterdag vanaf 0730 is de zaal open

Anthony Fokkerweg 101

5657 EJ Eindhoven

 

Het Novotel bevindt zich aan afslag 29 aan de rondweg N2 van Eindhoven. Dit is de afslag van het vliegveld. Bij het benaderen van Eindhoven uit alle richtingen, zorg ervoor dat je op de Randweg Eindhoven N2 uitkomt en Veldhoven aanhoudt. Neem afslag 29 en volg de borden naar het vliegveld. Je komt direct langs het Novotel

 

Aquabest

Ekkerswijer 1

5681   Best

 

De IE coŲrdinator zal om 0715 vanaf het Novotel aanwezig zijn om mensen te begeleiden van het Novotel naar de buitenwater locatie indien dit is afgesproken tijdens de oriŽntatie.

 

Vanaf het Novotel afslag 29 aan de N2 rijdt je de Maratonloop op, richting Eindhoven. Na 4km sla je links af, de Huizingalaan op. Na 800m ga je rechtdoor over de rotonde. Na het viaduct ga je direct links. Volg de weg, rijd voorbij langs de zij-ingang (Bruisend) en rijdt door tot het einde. Draai naar rechts en je komt uit bij de hoofdingang van Aquabest. Parkeer je auto zo dicht mogelijk bij de toegangspoort van het park. Vanaf het Novotel bedraagt de reistijd ongeveer 10 minuten. De afstand van de auto tot de plaats waar je het water in gaat is ongeveer 250m. Regel een karretje in het geval je problemen ondervindt in het verplaatsen van je duikuitrusting van en naar de waterkant.

 

Zwembad Eikenburg

Aalsterweg 289

5644 RE Eindhoven

 

Indien je navigatie systeem je over de snelweg stuurt, zorg er dan voor dat je op de Randweg Eindhoven N2 terecht komt en Waalre aanhoudt. Neem afslag 33 en houdt Eindhoven aan. Na ongeveer 300 m zie je aan de rechterkant een groot groen restaurant, Oriental Greenhouse. In het geval je navigatie systeem je door de stad Eindhoven leidt, dan kom je vanaf de andere kant en zie je het restaurant aan je linker hand.

 

Sla bij bij het restaurant en het bord Broeders van Liefde de bosweg in en vervolg de weg tot aan het klooster. Bij het klooster ga je rechts en direct links. Parkeer de auto helemaal aan het einde achter de sporthal. Hier hangt een grote banner Safe Diving duiktrainingcentrum. Vanuit Aquabest bedraagt de reistijd ongeveer 20 minuten. Neem al je duikmateriaal ten behoeve van het zwembad, leitjes en alles wat je verder nodig hebt uit de auto en start met het opbouwen van je setje zodra je in het gebouw bent.

 

 
 
 
 
 

 

 
 

Padi Instructor examination alle informatie voor een succesvol Padi IE