Wat neem je mee?

Documenten

 

Instructor Certificate of Completion

IE Enrollment Form

Een medische verklaring niet ouder dan 12 maanden ondertekend en afgestempeld door een bevoegd arts. Let op, zonder stempel is de verklaring niet geldig en kun je NIET deelnemen aan het examen.

Alle IDC papieren van de Course Director

 

Studiemateriaal

 

PADI Instructor Manual (papier of digitaal), IDC Candidate Workbook of Guide to Teaching, e-RDP ML + RDP tabel, rekenmachine (mobiele telefoons en PDA’s zijn niet toegestaan) en een pen (geen potlood). De OWD, AOWD, Rescue en Divemaster Manual, de Instructor Outline voor PPB,  Aware Coral Reef Conservation en Project Aware, de Quizzes en Examens voor OWD, Rescue en de Divemaster cursus

Duikuitrusting

 

Moet in goede staat van onderhoud en kompleet zijn volgens de PADI standaards (General Standards & Procedures – Opleiding standaards – Vereiste uitrusting). Let erop dat het je eigen verantwoordelijkheid is om te zorgen voor de complete persoonlijke uitrusting (incl. pocket masker voor reddingsoefening 7). PADI organiseert geen persoonlijke uitrustingsstukken! Lood, flessen en aanvullende duikmaterialen kunnen bij het duikcentrum van de IE coördinator gehuurd worden.Je kunt dit één week van te voren reserveren door contact op te nemen en door te geven wat je nodig hebt.