Jouw Padi instructor exam

Onder deskundige begeleiding van jouw Padi Course Director en zijn/haar staff heb je je tijdens jouw IDC goed voorbereid op je Padi Instructeurs Examen. Je bent er klaar voor en hebt er zin in, zo zou het moeten zijn!

 

Elke IE kandidaat zit vlak voor het examen vol vragen over het examen. Relax! Alles wat je op het examen gaat doen, heb je al eens gedaan in je voorbereiding. Het enige dat nieuw is, is de omstandigheid waaronder je laat zien wat je kunt; een ander theorielokaal, andere toehoorders, een ander zwembad en buitenwaterlocatie.

 

Op deze site vind je alle informatie die je nodig hebt om goed te begrijpen wat je tijdens het twee daagse examen te wachten staat, waar het is, de aanvangstijd, de routebeschrijvingen, wat je meeneemt en indien gewenst, waar je kunt verblijven als je wilt overnachten gedurende je examen. Alles met het doel om er voor jou en voor jouw Course Director een twee daags succes van te maken!

 

Het examen wordt georganiseerd door Padi Europe. De logistieke assistentie wordt verleend door Padi 5* CDC center Safe Diving in Eindhoven. Inhoudelijke vragen over het examen kun je stellen aan je Course Director, vragen over de organisatie en de logistiek rondom je examen kun je stellen aan de IE co÷rdinator.

 

Veel succes!